Translate

Monday, October 20, 2014

Running out of books...

Hei, web-surferi!

         Odata cu venirea iernii in Bucuresti, s-ar parea ca raman si fara carti de citit... Tocmai termin seria lui Dan Brown si incepe sa ma sperie micuta noptiera care, pe zi ce trece, mai scuipa cate un titlu reusit si isi imputineaza resursele de informatie.

         Numiti-ma cum vreti, addict, bookworm, s.a.m.d., dar daca aveti idei ce as mai putea sa mai procur, eu am cateva titluri ce merita citite in timpul liber, fie ca esti student, elev, adult sau alta categorie de varsta:

  • Seria Instrumente Mortale - Cassandra Clare; ( citita la sugestia Madeline McKaler)
  • Seria Dispozitive Infernale -Cassandra Clare;
  • Codul lui DaVinci - D. Brown;
  • Ingeri si Demoni - D. Brown;
  • Inferno - D. Brown;
  • Simbolul pierdut - D. Brown;
  • Fortareata digitala - D. Brown;
  • Damnare si Ratacire - Lauren Kate;
  • Seria Shantaram - Gregory D. Roberts.




             Recomand tuturor cartile lui Brown si, totodata, daca va plac thrillerele, G. D. Roberts a creat o capodopera in seria Shantaram, cel putin mie mancandu-mi cateva zile bune tinandu-ma lipit de materialul literar.





           Recunosc ca inca nu am incercat literatura scrisa de Stephen King, insa in ultimul timp m-a batut gandul sa imi cumpar Carrie. Din ce am auzit din stanga si dreapta, mai mult ca sigur ca o sa imi distruga viata sociala pentru 4-5 zile ca, de altfel, alte carti bune citite pana acum.

              Cam atat pentru ziua de astazi cu bloggereala, maine vin cu niste comentarii cu privire la unele ecranizari facute in urma unor carti. Sper sa va placa... sau nu neaparat. Eu unul vreau sa incerc sa va arat ca filmele nu sunt intocmai ceea ce par a fi.


Noapte buna!

"Life is boring when you live in black & white world"

2 comments:

  1. Mie mi-a displăcut profund Damnare de Lauren Kate, dar îți recomand, fiindcă văd că îți place Dan Brown, Sanctus de Simon Toyne. Este vorba de o trilogie (Sanctus, Cheia, Turnul) apărută la Ed ALL și este fascinantă! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Culmea, fix ieri ma plimbam prin Carturesti si, oprindu-ma intr-un colt de raft am gasit o carte interesanta pe care era mare scris titlul: "Turnul" iar imediat langa "Sanctus".
      Mersi de sugestie, acum chiar ca o sa iau in considerare seria :D

      Delete